Uw eigen, persoonlijke webwinkel

Geheel operationeel

Clickster ontwerpt uw webshop voor u en levert deze geheel operationeel  af, compleet met o.a. bestel-, betaal- en factureringssyteem.  U kunt meteen aan de slag!

Op elk device leesbaar
De webshops die wij bouwen zijn altijd responsive. Dit houdt in dat de webshop zich aanpast aan elk platform. Bekijkt uw klant hem op een tablet, een smartphone of een computer?  Telkens worden de dimensies zo aangepast dat webshop  goed op het scherm past en er overzichtelijk en aantrekkelijk uit ziet.

Persoonlijk advies

Wanneer wij een webshop voor ontwikkelen, bespreken we natuurlijk uitgebreid met u over uw wensen en adviseren wij u over het beheer. Wij maken uw webshop google-vriendelijk zodat uw klanten de weg naar uw webshop gemakkelijk en snel kunnen vinden.

Google analytics

Wij zetten graag een google analytics account voor u op. Zo kunt u gemakkelijk de statistieken van uw shop inzien en bekijken hoeveel bezoekers deze trekt.

WordPress
Wij werken met WordPress, omdat dit een populair en gebruiksvriendelijk content managementsysteem is voor de bouw van websites. WordPress is heel flexibel in toevoegen van functionaliteiten, waardoor  het veel mogelijkheden biedt.

Woocommerce

Clickster werkt met Woocommerce, een  plugin die het mogelijk maakt producten te verkopen via de website. Hiermee verzorgen wij voor u o.a. de gewenste betaalopties (zodat uw klanten gemakkelijk en snel kunnen afrekenen) en een factureringssysteem.

Neem contact met ons op, voor een vrijblijvend gesprek.