Uw eigen professionele website.

Op elk device leesbaar
De websites die wij bouwen zijn altijd responsive. Dit houdt in dat de website zich aanpast aan elk platform. Bekijkt uw klant de site op een tablet, een smartphone of een computer?  Telkens worden de dimensies zo aangepast dat de site  goed op het scherm past en er overzichtelijk en aantrekkelijk uit ziet.

Persoonlijk advies

Wanneer wij een website voor ontwikkelen, houden wij niet alleen rekening met uw wensen maar ook met  uw doelstellingen. Waarvoor wilt u de website gebruiken? Op welke zoektermen wilt u vindbaar zijn? Wij maken uw website google-vriendelijk zodat bezoekers de weg naar uw website gemakkelijk en snel kunnen vinden.

Google analytics

Wij zetten graag een google analytics account voor u op. Zo kunt u gemakkelijk de statistieken van uw site inzien en bekijken hoeveel bezoekers deze trekt.

WordPress
Wij werken met WordPress, omdat dit een populair en gebruiksvriendelijk content managementsysteem is voor de bouw van websites. WordPress is heel flexibel in toevoegen van functionaliteiten, waardoor  het veel mogelijkheden biedt.

Aarzel niet om ons een bericht te sturen!